Brugerdiskussion:Pugilist/Arkiv15: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 274:
Jeg vil således bede dig omgøre dit edit omkring versaler, så navnet står skrevet som "RUST" overalt i artiklen, pånær i titlen.
 
Dbh Kristian {{skrev|Kristian Bo Schiøler}}
 
:Tak for besked.
:[[Wikipedia:Navngivning]] tager ikke stilling til, om RUST skriver RUST af den ene eller anden grund. Politikken tager stilling til, hvordan navngivning af virksomheder m.v. håndteres på Wikipedia. RUST kan skrive lige hvad de vil i de sammenhænge, som RUST (og som RUST Booking) står for, men bemærk, at artiklen [[Rust (spillested)]] ikke tilhærer RUST. Artiklen navngives derfor således, som Wikipedias politikker og normer foreskriver. Det samme gælder Vega.
:Det er fint, at RUST ønsker at brande sig med versaler, men en banal google-søgnig "Rust København" (uden citationstegn) viser, at det nye brand ikke er slået igennem. Langt de fleste onmtaler af spillestedet er omtale som "Rust". Og så er vi tilbage i, at Wikipedia ikke er et markedsføringsredskab for RUST eller andre. Når RUST's markedsføringsstrategi er slået igennem og spillestedet i langt overvejende grad omtales som RUST og ikke som i dag Rust, kan det tages op igen.
:Ønsker du en bredere diskussion om dette, så tag det op på artiklens diskussionsside. --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 19. nov 2019, 15:13 (CET)
Tilbage til brugersiden for »Pugilist/Arkiv15«.