League of Legends: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 49:
På ''Summoner's Rift'' er der to spawn steder i mappet, et i nederste venstre hjørne, og et i øverste højre hjørne. Disse 'spawns' er hver beskyttet af et stærkt "tower" (tårn). Rundt om spawn er der holdets base. Foran spawn er "Nexus", som er det objektiv man skal beskytte for at modstanderne ikke vinder spillet, og foran modstandernes spawn er deres nexus som man selv skal ødelægge for at vinde spillet. Der er 3 "lanes" i banen. Top-, mid- og Bot-lane. Top lane går fra nederst venstre hjørne til øverst venstre hjørne til øverst højre hjørne. Mid lane går fra nederst venstre højrne tvers over banen til øverst højre hjørne. Bot lane går fra nederst venstre hjørne til nederst højre hjørne til øverst højre hjørne. Tættest ved floden, i hvert lane, har hvert hold, på deres halvdel af banen, et tårn kaldet "outer turret", længere inde mod holdets base er "inder turret" yderst i basen er "inhibitor turret" som beskytter lanens "inhibitor", og til sidst inderst i bases står 2 "Nexus turrets" som beskytter holdets Nexus. Fra øverst venstre hjørne til nederst højre hjørne løber en flod tværs gennemkortet, der deler kortet op i to sider; blå side og rød side. I øverste del af river er "Baron Nashor" og i nederste del af river er "The dragon". Disse to jungle monstre er vigtige objektiver som kan hjælpe hvert hold til at vinde spillet.
 
=== Twisted Treeline (fjernet 19 november 2019) ===
Twisted Treeline er en tidligere bane, men på grund af lav spilleraktivitet erblev banen blevet fjernet 19. november 2019.
 
På Twisted Treeline er der to spawns et til det ene hold på 3 personer og det andet spawn til de 3 personer på det andet hold. der er et tower (tårn) som står ved nexus (basen) og så er der 2 towers (tårne) på hvert af de to lanes. På Twisted Treeline er der en lille jungle.