Grease (film): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved 2.107.238.255, fjerner ændringer fra 90.184.152.121 (diskussion | bidrag)
Tag: Tilbagerulning
m Slåfjel
Linje 48:
Filmen foregår på Rydell High School i [[1950'erne]], hvor man følger en gruppe elevers sidste år. Danny Zuko tilhører en drengegruppe, der gerne vil have et godt ry, men Danny har i sommerferien mødt den søde Sandy Olsson fra Australien og er blevet forelsket i hende.
 
Hvad Danny ikke ved, er at Sandy er blevet udvekslingsstudent på netop Rydell, og hun prøver at finde sin plads i pigegruppen ''Pink ladies,'' der består af lederen Betty Rizzo, Marty, FrencyFrenchy og IanJan. Danny bliver forvirret over at se Sandy, og det meste af filmen går med forviklingerne mellem de to. Undervejs er der mange små bihistorier med nogle af de andre unge fra de to grupper, suppleret af et tv-transmitteret bal fra skolen og et bilvæddeløb mellem Kenickie fra Dannys gruppe og en barsk fyr fra en rivaliserende gruppe.
 
Filmen slutter med dimissionsfesten, hvor alle små problemer bliver løst. Sandy har fået hjælp til at blive forvandlet til en ''sej'' pige, og hun og Danny ender med at blive sammen og flyver til slut væk i Dannys bil. Kenickie spiller også en væsentlig rolle. {{endspoiler}}