Wikipedia-diskussion:Kalender: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
→‎Københavneri?: link til fotosafari
 
Linje 16:
: Jeg regner med at kommer noget i Aarhus snart igen - den aktive flyttede fra byen.... Og hvis man vil have lokal aktivitet, så man gerne hjælpe til selv. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 11. feb 2020, 17:36 (CET)
:: Det afspejler jo den meget lille del af fællesskabet der er aktive i sociale aktiviteter, og at den del bor i københavnsområdet :-(.
:: Det ville være dejligt hvis du eller andre lavede nogle arrangementer udenfor København, så dukker jeg gerne op, jeg var f.eks. på vej til et af [[Bruger:Villy Fink Isaksen|Villy]]s arrangementer for 6 år siden, men det måtte jeg opgive af andre årsager end transport. Det er nok heller ikke realistisk, ikke mindst miljøbelastningen taget i betragtning, at rejse frem og tilbage for et arrangement der varer ganske få timer, så det skal være nogle dagsture. Det Villy arrangerede var fotosafarier, f.eks. til [[https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Landsbybrønden/arkiv49#Foto-wiki-tr.C3.A6f|Fredericia]], disse safarier har resulteret i mange billeder af høj kvalitet til Wikimedia Commons.
::ps. Mine forældre bor i Vejle, og jeg bor ikke i [[København]], men [[Kastrup]], det er ikke engang Djævleøen :-) Ok det er cykelafstand, og jeg betragter mig selv som Københavner, selv om jeg voksede op i [[Hvidovre]] og har boet i [[København]], [[Vejle]], [[Boeslunde]], [[Taastrup]] og nu [[Kastrup]]
::Glæder mig til at se dig, også i København. --[[Bruger:Kim Bach|Kim Bach]] ([[Brugerdiskussion:Kim Bach|diskussion]]) 13. feb 2020, 13:16 (CET)
Tilbage til projektsiden »Kalender«.