Keld & The Donkeys: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
→‎Keld & The Donkeys: Ifl. Heick biografien "Duet for livet" var det økonomisk bedrageri (dobbleteregnskabet osv.) der førte til at Norbert P. forlod gruppen, han var i live i 1975, så selvmord i 1971 er ukorrekt.
Linje 32:
Med den nyvundne succes skiftede gruppen navn til Keld & The Donkeys, så Keld Heick også formelt stod som dens leder. Gruppen fortsatte med at indspille sange på dansk, og efterhånden var pigtrådsmusikken helt gledet ud til fordel for en let og iørefaldende popstil. Sange som "Vi skal gå hånd i hånd", "Jeg ringer på fredag" og "Tjing tjang gullie" befæstede i de kommende år gruppens placering som et af dansktopgenrens førende navne.
 
I begyndelsen af [[1970'erne]] skete der et par udskiftninger i gruppens besætning. Efter det blev afsløret, at Norbert Persson havde snydt de andre gruppemedlemmer økonomisk, kom Flemming Arleth med som bassist,. mensMens Egon Kjær i [[1973]] kom med som [[Keyboard (instrument)|keyboardspiller]], da Paul Malmqvist forlod den. Gruppen blev officielt opløst nytårsaften 1980,<ref>{{cite web | url = http://www.keld-hilda.dk/default.asp?frameset=1&id=2 | title = Keld Heick | publisher = www.keld-hilda.dk | accessdate = 2011-04-04 }}</ref> hvorpå Keld Heick fortsatte med at optræde sammen med sin hustru [[Hilda Heick]] som [[Keld & Hilda]].
 
Gruppen har i enkelte situationer siden været gendannet med ny besætning, ofte blot som Donkeys uden Keld Heick, men med sange af denne: