Wikipedia:Sletningsforslag/Schäfferhuset: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
retter kategori-henvisninger, så selve sletningsforslaget ikke placeres i kategorierne
Slet.
Linje 24:
:::: Det relevante er således hvilke oplysninger, der har interesse for artikler på Wikipedia. Som nævnt har vi mange artikler, der handler om højde og længde osv. Jeg tænker derfor, at det for mange har interesse med sådanne oplysninger, jf. eksemplet med [[Højeste bygningsværker i Danmark]], og det faktum at vi inden for sportens verden går meget op i hurtigst, højest, længst... Hvis man søger på "dyreste" får man 509 hits og vi har fx [[Dyreste danske fodboldspillere]] og [[Liste over de dyreste fodboldtransfers]] (sidstnævnte har i øvrigt flere inter-wiki link).
:::: Artiklen nævner i øvrigt ikke prisen som det vigtigste og det første. Det var blot det jeg valgte at kommentere på. Bare lige så ikke nogen tror, at det er det eneste kriterium man kan overveje. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] ([[Brugerdiskussion:MGA73|diskussion]]) 28. mar 2020, 13:06 (CET)
{{sSlet}} - Jeg har ikke taget stilling til om huset er notabelt, men som artiklen fremstår på nuværende tidspunkt, har den flere mangler, og vil kunne slettes.--[[Bruger:Kjeldjoh|Kjeldjoh]] ([[Brugerdiskussion:Kjeldjoh|diskussion]]) 31. mar 2020, 14:28 (CEST)