Wikipedia:Sletningsforslag/Kilden (Næstved): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
behold
slet
Linje 7:
*{{ss}} - Jeg aner ikke om emnet er relevant, men emnet kan ikke verificeres. Det eneste der kan verificeres i artiklen, er et citat. Jf [[WP:V|verificerbarhedspolitikken]] bør artiklen derfor slettes eller tilføjes inlince-referencer så påstandene i artiklen kan verificeres. Tøndemageren 31. mar 2020, 19:33 (CEST)
*{{sb}} - Synes også, artiklen rummer en fin lille historie. Jeg kan ikke se, at den er så kontroversiel, at dens kildeniveau er i strid med WP:Verificerbarhed. Der står i øvrigt noget om kilden på næstvedhistorie.dk. [[Bruger:Økonom|Økonom]] ([[Brugerdiskussion:Økonom|diskussion]]) 31. mar 2020, 20:00 (CEST)
{{rk}}
*{{ss}} - Artiklens emnet er uklart; handler den om en daginstitution eller om gamle sagn? Afsnittet om sagnet præsenterer dette som faktiske hændelser og slutter af med påstanden ''Kilden har mystiske helende kræfter!''. Kun overskriften signalerer, at det er et sagn, og der er ingen kildehenvisninger til dette afsnit. Det tredie afsnit består primært af citater, herunder et langt et på et meget gammelt dansk. Alt i alt er der meget lidt i denne artikel, der egentlig hører hjemme i en encyklopædisk artikel. --[[Bruger:DenBlaaElg|DenBlaaElg]] ([[Brugerdiskussion:DenBlaaElg|diskussion]]) 31. mar 2020, 20:04 (CEST)