Malerkunst i Indien: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Andershus (diskussion | bidrag)
Andershus (diskussion | bidrag)
Linje 788:
Ifølge ''Journalister Uden Grænser'' (JUG) er Indien nr. 140 på verdensplan på listen over pressefrihed i 2019. JUG: Vold mod journalister er et af de mest markante træk ved den nuværende tilstand af pressefriheden i Indien. Politiets vold, angreb fra maoistiske krigere, gengældelse sponsoreret af mafiagrupper eller korrupte politikere ... I alt blev mindst seks indiske journalister dræbt i 2018 på grund af deres erhverv, hvortil der skal tilføjes en syvende sag, som ikke er fuldt opklaret.
 
En sidste bemærkning: Illustrationerne til denne underartikel er i slutningen af 2019 hentet fra en Facebook side som er dedikeret til ''rebel politik cartoons''. Denne side findes ikke i april 2020! Er det den indiske regering der har bedt Facebook om at slette siden, eller er der en anden plausibel begrundelse? ''Rebel politik cartoons'' er genopstået som Youtube.
 
Se også ''{{cite web|title=Online Cartoon Exhibition|url=http://archive.wikiwix.com/cache/?url=http%3A%2F%2Fcartoonexhibition.blogspot.com%2F2012%2F04%2Fcartoons-mamta-banerjee.html}}''