Ann Lykke Davidsen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: '''Ann Lykke Davidsen''' (født 1972) er en dansk journalist og kanaldirektør på radiokanalen Radio Loud. == Karriere == Ann Lykke Davidsen er uddannet billedj...
 
Fjerner udokumenteret påstand om at et person er misbruger
Linje 6:
Op til sit ophør i DR-regi havde Ann Lykke Davidsen året forinden været med til at stifte firmaet Generation5 ApS, som lancerede en [[app]] til dyrkning af [[yoga]] ved navn YOGO<ref>http://gangigentofte.dk/aktivitet/yogo-2/</ref>. I perioden 2012 til [[2015]] arbejdede Ann Lykke Davidsen således med yoga og [[mindfulness]]<ref>http://tvnyt.com/artikel/default.asp?id=54374</ref>, hvor appen YOGO bl.a. blev forsøgt solgt til skoleklasser og figurerede i projekter i [[Gentofte Kommune|Gentofte]] og [[Guldborgsund Kommune]]<ref>https://www.youtube.com/watch?v=8Eso90JKoNI</ref>.
 
Herefter vendte Ann Lykke Davidsen tilbage til Danmarks Radio, da hun blev ansat som redaktør på DR Aktuelt med ansvar for bl.a. [[Aftenshowet]]<ref>http://tvnyt.com/artikel/default.asp?id=54374</ref>. I denne tid blev hun genstand for mere mediebevågenhed end hidtil grundet nogen kontroversielle redaktionelle beslutninger. Især beslutningen om at overraske tidligere [[borgmester]] i [[Fredericia Kommune]] og misbruger [[Thomas Banke]] med en narkotest på direkte tv mødte kritik. Kritikken blev forstærket, da det efterfølgende viste sig, at testen som Thomas Banke indvilligede i at tage, ikke viste et gyldigt svar, skønt vært [[Mark Stokholm]] erklærede den negativ i udsendelsen<ref>https://journalisten.dk/24syv-journalist-komisk-at-dr-ikke-selv-stiller-op-og-svarer-pa-alt/</ref>.
 
Efter at være blevet fyret fra stillingen i DR i perioden 2017-2018<ref>https://www.zetland.dk/historie/sOMVyM14-aopXLwdn-33cc8</ref> stiftede Ann Lykke Davidsen firmaet Ann Lykke Life i 2018, som tilbød undervisning og vejledning i yoga<ref>https://www.proff.dk/firma/ann-lykke-life/k%C3%B8benhavn-%C3%B8/reklamebureauer/GXNVJDI01DI/</ref>, indtil hun i 2019 blev tilbudt at stå i spidsen for projektet Radio Loud. På daværende tidspunkt bestod arbejdet i at figurere i og sammensætte en ansøgning til det statslige udbud af en DAB-kanal med fokus på [[kultur]]. Da Radio Loud efterfølgende vandt udbuddet, blev Ann Lykke Davidsen kanaldirektør. Samtidig med ansøgningsprocessen blev hendes firma Lykke & Lohmann ApS desuden erklæret konkurs<ref>https://www.konkurser.dk/konkurs/?id=94601</ref>.