Wikipedia:Sletningsforslag/Lars Johannes Bødtcher Larsen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
hermed fastslået forskelligt syn på sagen
samleartikel
Linje 9:
:::At der er en mindeplade på kasernen, hvor han blev dræbt og en mindeplade i sognet, hvor han kom fra, gør ham ikke dobbelt så relevant, end havde der blot havde været en enkelt tavle. Havde hans skole opsat en mindeplade, ville han ikke blive tre gange så interessant. Det giver ikke notabilitet, at det ikke kan udelukkes, at der måske er noget interessant, hvis man leder efter det. Artiklen må redegøre for relevansen, og konkret er der intet i artiklen, der antyder at der kan findes noget interessant. --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 24. jul 2020, 08:55 (CEST)
::::Vi kan på dette punkt blot konstatere, at vi har forskellige vurderinger af, hvor niveauet for et relevant krav til notabilitet bør ligge. ''"Mindetavler er ikke et notabilitetskriterium"'' - hvorfor opsætter man dem så i det hele taget???? [[Bruger:Oleryhlolsson|Ole Ryhl Olsson]] ([[Brugerdiskussion:Oleryhlolsson|diskussion]]) 24. jul 2020, 09:03 (CEST)
*{{kommentar}} Efter igen at have kigget på de link der er i artiklen virker det usandsynligt at der skulle stå noget i den nævnte artikel fra 1945, som skulle gøre ham notabel. Mindepladerne er vel i store træk en konstatering af at han er død og det er trist. Disse "faldne i kamp"-mindeplader fungerer vel i højere grad som et symbol på hændelsen end det gør personen der er nævnt på pladen notabel. Der kan laves en rigtig fin listeartikel på [[Danskere som døde eller blev såret i kamp 29. august 1943]] hvis lignende informationer indskrives om de andre døde og sårede. Det tænker jeg er rigeligt til at dække hvad brugerne efterspørger. --[[Bruger:Santac|Santac]] ([[Brugerdiskussion:Santac|diskussion]]) 24. jul 2020, 09:10 (CEST)