Wikipedia:Landsbybrønden/Ødelæg ikke historien ved videreledning til andre historiske perioder: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
endnu et eksempel og ide til metode
Linje 20:
: Jeg har et eksempel mere: [[Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole]] som omstiller til [[Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer]], som er blevet opdelt og lagt sammen med andre fakulteter. Og reelt er den først mest interessant historisk.
: Mit forslag til en generelt metode er at vi opretter både den gamle og nye form i wikidata på hver sit emne og det ene emne er en omstilling. Specielt hvis det er en sammenlægning, bør den oprindelige enhed bevares som afsluttet. Men den metode er nok ikke den som skal bruges for Polyteknisk Læreanstalt, hvor stedet har skriftet navn et par gange.. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 1. aug 2020, 17:08 (CEST)
::Det ser rigtigt ud i infoboksen for [[Øjvind Winge]], hvor det gamle navn "Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole" står, men det må skyldes at den er oprettet som emne på wikidata ([[d:Q22117108]]), fordi der findes en engelsk og tysk artikel om den.--[[Bruger:Weblars|Weblars]] ([[Brugerdiskussion:Weblars|diskussion]]) 1. aug 2020, 20:08 (CEST)