Wikipedia:Landsbybrønden/Ødelæg ikke historien ved videreledning til andre historiske perioder: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
 
Linje 21:
: Mit forslag til en generelt metode er at vi opretter både den gamle og nye form i wikidata på hver sit emne og det ene emne er en omstilling. Specielt hvis det er en sammenlægning, bør den oprindelige enhed bevares som afsluttet. Men den metode er nok ikke den som skal bruges for Polyteknisk Læreanstalt, hvor stedet har skriftet navn et par gange.. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 1. aug 2020, 17:08 (CEST)
::Det ser rigtigt ud i infoboksen for [[Øjvind Winge]], hvor det gamle navn "Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole" står, men det må skyldes at den er oprettet som emne på wikidata ([[d:Q22117108]]), fordi der findes en engelsk og tysk artikel om den.--[[Bruger:Weblars|Weblars]] ([[Brugerdiskussion:Weblars|diskussion]]) 1. aug 2020, 20:08 (CEST)
:Det samme gør sig vel gældende for kategorisering? F.eks. [[:Kategori:Alumni fra Danmarks Tekniske Universitet]] og [[:Kategori:Ansatte ved Danmarks Tekniske Universitet]]. Bør der oprettes underkategorier til disse to med titlen [[:Kategori:Alumni fra Polyteknisk Læreanstalt]] og [[:Kategori:Ansatte ved Polyteknisk Læreanstalt]]? Og hvad gør man i så fald, hvis en person har haft en længere karriere på stedet, og derfor arbejdet der med både det nye og det gamle navn? [[Bruger:Toxophilus|Toxophilus]] ([[Brugerdiskussion:Toxophilus|diskussion]]) 5. aug 2020, 15:25 (CEST)