Babe Ruth: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Små sproglige justeringer.
m Konsekvensrettelse gonoré -> gonorré, jf. stavemåde i lex.dk, retskrivningsordbogen og ordnet.dk
Linje 49:
I [[1923]] tog Babe slemt revanche med 41 home runs og en batting average på hele 0,393. Han var den bedste i ligaen i næsten alle offensive statistikker. Yankees fik bygget et nyt stadion, ''Yankee Stadium'', som mange mente, var specialdesignet til Ruth. Som venstrehåndet batter passede den korte afstand til den højre del af outfieldmuren nemlig perfekt med hans sving. Imidlertid slog han faktisk flere home runs på udebane i de efterfølgende sæsoner. Ruth ledte Yankees til endnu en ligatitel og endelig også en World Series-sejr over Giants.
 
Ruths [[1924]]-sæson svarede statistisk set til 1923 med lidt flere home runs (46), men lidt lavere batting average og slugging percentage. I [[1925]], under Yankees' indledende træningspas før sæsonstarten, blev Ruth alvorligt syg med mavekramper og feber. Lægerne mente, han led under en tarminfektion, men i aviserne blev der spekuleret i, at han led af [[gonorégonorré]] som følge af Babes udsvævende natteliv. Han tabte sig væsentligt under rekonvalescensen og kom første tilbage en tredjedel inde i sæsonen. Det blev et dårligt år for Ruth såvel som for Yankees, der endte næstsidst i ligaen.
 
I [[1926]] var Ruth fast besluttet på at vende tilbage til sin tidligere form, hvilket han også gjorde med bravur, da han igen var bedst i ligaen målt på antal home runs, RBI og slugging percentage. Holdet kom sig også over det foregående års skuffelse og vandt ligaen. I World Series tabte de imidlertid til [[St. Louis Cardinals]] i den syvende og sidste kamp. Nederlaget i den sidste match var til dels Babes skyld, da han blev fanget i forsøget på at [[stolen base|stjæle 2. base]] i 9. [[inning]].