Wikipedia:Gendannelsesforslag/Grejsdalens Efterskole: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Kommentar
Opsummering
Linje 21:
::Nu så jeg også lige på den gamle artikel og skal lige bemærke at det tit giver problemer med for meget præcis omtale af hvilke linjer skolen lige har, hvilke fag der tages på hvilke linjer og årgange osv. da dette ændrer sig nærmest årligt men typisk ikke vedligeholdes på wiki. Så dette bør i hvert fald ikke medtages fra den gamle artikel.--[[Bruger:Honymand|Honymand]] ([[Brugerdiskussion:Honymand|diskussion]]) 3. sep 2020, 10:31 (CEST)
* {{kommentar}} Jeg er selvfølgelig enig i, at en artikel skal være neutral og ikke reklamerende osv. Jeg tænker dog at fakta om det historiske er lettest at hente fra skolens hjemmeside. Eventuel omtale af skolen i aviser mv. vil jo formentlig være af mere nutidig karakter. Derfor tænker jeg, at det kunne være relevant med en tilladelse til at bruge oplysninger fra hjemmesiden, så man i alt fald ikke behøver at være bange for copyvio. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] ([[Brugerdiskussion:MGA73|diskussion]]) 3. sep 2020, 11:18 (CEST)
 
En opsummering viser, at der ikke er tilslutning til at gendanne den slettede artikel. Så langt så godt. Men jeg havde håbet på en tydeligere tilkendegivelse af om efterskolen har notabilitet. Jeg synes jeg kan tælle en lille overvægt af fortalere for at skolen har notabilitet. Jeg har ikke adgang til [[Statistisk-topografisk Beskrivelse af Kongeriget Danmark]], så jeg kan ikke tjekke om den har automatisk notabilitet ad den vej. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] ([[Brugerdiskussion:MGA73|diskussion]]) 9. sep 2020, 15:52 (CEST)