Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Det som skjules i sneen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: <!-- HER SKAL DU SKRIVE DIT ØNSKE, HUSK AT SIGNERE MED ~~~~ NÅR DU ER FÆRDIG --> Vil en administrator venligst flytte siden Det som gemmes i sneen til Det som skjules i sneen...
(Ingen forskel)

Versionen fra 16. sep. 2020, 23:52


Vil en administrator venligst flytte siden Det som gemmes i sneen til Det som skjules i sneen? Den korrekte danske titel på serien er "Det som skjules i sneen" (brugt af DR, Viaplay, HBO Nordic, IMDB, etc.). Desværre kan jeg ikke selv gøre det, da siden Det som skjules i sneen tidligere har eksisteret og den af uvisse årsager blev omdirigeret til den forkerte titel. Jeg vil også helst bevare redigeringshistorikken, så jeg vil ikke bare tømme den ene og flytte teksten over under den korrekte titel.

Jeg ville i øvrigt ønske der var en nemmere måde at bede om dette, da det jo er en ting der sker relativt ofte og som ofte ikke burde kræve den store diskussion. I dette tilfælde ville det have været så rart om der bare var en knap at trykke på, på den side hvor jeg fik fejlbeskeden om at jeg ikke kunne få lov til at flytte siden, og at den knap så ville tilkalde administratorassistance med fuld beskrivelse af problemet, ønsket og begrundelsen, som jeg jo allerede havde indtastet. Jeg tror en sådan manglende knap netop er årsagen til at siden er blevet stående med den forkerte titel (trods rettelse i selve teksten), da de færreste nok orker bruge et kvarter eller mere på at tilkalde en administrator (inkl. at finde ud af, hvordan søren man gør det).

--Jhertel (diskussion) 16. sep 2020, 23:52 (CEST)