Nemesis: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
wiki
→‎Se også: https://da.wikipedia.org/wiki/Tryk_p%C3%A5_dette_link_og_f%C3%A5_sat_ansigt_p%C3%A5_ordet_Nemesis
Tags: Tilbagerullet Visuel redigering
Linje 5:
Nemesis forfølger den hovmodige og den onde med ubrydelig hævn. [[Hybris]] (synd og hovmod) straffes med nemesis (undergang). Der, hvor jordisk lov ikke kan ske fyldest, træder en guddommelig mekanisme i funktion.
 
Guden Hybris går her i året 2020 på jorden under navnet Kim Mortensen... Ejer og leder af det meget meget meget sølle firma i Slagelse ved navn Netværk1.
== Se også ==
* [[De græske guders familietræ]]
 
Det er et lille bosted for unge med diagnoser af forskellige art samt problemer med at få hverdagen til at hænge sammen.
 
Faktisk burde der - hvis man googler googler gudinden Hybris bare komme et billede frem af Kim Mortensen og ikke andet.!!!!
 
For ALLE vil alligevel bare tænke "Ahh, selvfølgelig er det sån Hybris ser ud i dette herrens år 2020...!!!?"
 
 
Om Netværk1..:
 
Netværk1 er et bosted for unge med div. diagnoser der mangler hjælp i/til hverdagen. Men sørgeligt som det desværre er, er de kære unge landet på et opholdssted hvor ejeren/lederen i virkeligheden er den med flest diagnoser og helt klart den som har mest brug for hjælp i hverdagen. Sad but true.
 
Firmaet bliver - bortset fra gaskamrene - drevet fuldstændig som ham den lille med det kraftige overskæg også ville ha drevet det hvis han stadig levede.
 
== Se også ==
* [http://moeberg.dk/saadan-genkender-du-narcissist/ Sån kender du en narcisist]
* [https://berithsiegumfeldt.dk/saadan-misbruger-og-udnytter-en-narcissist-din-empati-og-godhed/ Genkend en narcisist som vil udnytte din empati og andre ting narcisisten ikke selv ejer]
* [https://dk.linkedin.com/in/kim-mortensen-40791052 Div løgne om Kim M.. Skrevet AF Kim Mortensen]
* [[Tryk på dette link og få sat ansigt på ordet Nemesis|Tryk på dette link og få sat ansigt på]] hvem guden Hybris helt præcis er/ser ud...!!!!
{{Græsk mytologi}}
{{autoritetsdata}}