Poul F. Kjær: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
link
No edit summary
Linje 41:
'''Poul F. Kjær''' (født 1974) er en dansk professor, der forsker i Europæisk integration, globalisering og global ret.<ref>https://www.cbs.dk/forskning/institutter-centre/institut-ledelse-politik-filosofi/medarbejdere/pfkjmpp</ref> Han er professor ved [[Institut for Ledelse, Politik og Filosofi]] <ref>[https://www.cbs.dk/forskning/institutter-centre/institut-ledelse-politik-filosofi Institut for Ledelse, Politik og Filosofi]</ref> ved [[Copenhagen Business School]].
 
Kjær er [[Cand.scient.pol.|cand. scient. pol.]] Fra(politolog) fra [[Aarhus Universitet]], har en mastergrad og en [[Ph.d.|ph.d]] i [[retsvidenskab]] fra [[Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze]] og en [[doktorgrad]] i [[sociologi]] fra [[Johann Wolfgang Goethe-Universität|Goethe Universitetet]] i [[Frankfurt am Main]].<ref>https://www.cbs.dk/files/cbs.dk/cvpoulfkjaerwebsiteaugust2020.pdf</ref>
 
Han har været gæsteforsker ved blandt andet [[Harvard University]]<ref>[https://ces.fas.harvard.edu/people/002107-poul-kjaer Harvard University]</ref> og [[Institut d'études avancées de Paris]]<ref>https://www.paris-iea.fr/en/fellows/poul-fritz-kjaer-2 Institut d'études avancées de Paris</ref>.