The Stranglers: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Fjernet knudret sætning
m Robot: Kosmetiske ændringer
Linje 27:
Cornwell mødte ved et tilfælde britisk-franske Jean-Jaques Burnel, som oprindeligt klassisk guitarist. Han blev overtalt til at blive en del af gruppen og købte Cornwells bas. Cornwell og Burnel blev gruppens frontfigurer og kreative kerne i de tidlige år.
 
Det fjerde medlem blev svenskeren Hans Wärmling, som Cornwell kendte fra sin tid i Sverige. Resten af bandet har siden beskrevet Wärmling som en ekstremt dygtig guitarist, men han brød sig ikke om at turnere og gøre karriere i et rock'n'roll band. Wärmling forlod gruppen, som derefter oprettede en annonce i et musikblad og søgte efter en keyboardspiller. Denne blev Dave Greenfield, og dermed var bandets tidlige lyd cementeret.
 
Gruppens navn The Stranglers navn blev registreret 11. september 1974, og alle flyttede ind i et rum i Blacks virksomhed, som han efterhånden havde solgt fra for at finansiere gruppens udgifter. I de tidlige år opnåede gruppen en dedikeret fanskare, bl.a. centreret omkring de såkaldte Finchley Boys, som både blev roadies og bodyguards.