Morten Stig Jensen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
fjern dobbelt url
Linje 1:
'''Morten Stig Jensen''' er en dansk [[sportsjournalist]] og [[podcaster]], der dækker den amerikanske basketballliga [[NBA]] for det amerikanske medie [[Forbes]]. Han har tidligere skrevet for [[TV 2 Sport|TV 2 SPORT]] og [[dk4]], samt produceret NBA-indhold til [[R4dio]]<ref>[https://www.radio4.dk/program/23-den-sidste-dans-med-chicago-bulls/ 23 – Den Sidste Dans Med Chicago Bulls] [https://www.radio4.dk/program/23-den-sidste-dans-med-chicago-bulls/]</ref>. Han er uddannet [[multimediedesigner]] via [[Københavns Erhvervsakademi]] og har en bachelor i medieproduktion og ledelse fra [[Danmarks Medie- og Journalisthøjskole|Danmarks Medie og Journalisthøjskole]].
 
Jensen begyndte at dække NBA i 2008 for dk4sport, hvor han stod for artikler, [[Blog|blogs]] og bidrog til liveudsendelser. I 2010 blev NBA-ansvarlig på mediet [[Fullcourt.dk]] hvor han året efter tog imod en stilling som [[chefredaktør]]. I 2014 blev Jensen chefredaktør for det canadiske medie [[Hoop365]], der nu ikke længere eksisterer. I 2016 skrev han for det britiske medie [[GiveMeSport]]<ref>[https://www.givemesport.com/morten-jensen GiveMeSport artikelarkiv] [https://www.givemesport.com/morten-jensen]</ref> og lancerede podcasten [[The NBA Podcast]], der har over 400 afsnit i sit katalog.
 
I 2019 begyndte Jensen at skrive for [[Forbes]]. I 2020 dækkede han NBA for TV 2 SPORT<ref>[https://sport.tv2.dk/profil/morten-stig-jensen TV 2 SPORT artikelarkiv] [https://sport.tv2.dk/profil/morten-stig-jensen]</ref> som skribent og podcaster.
 
Han er hyppig gæst i både radio og skrevne medier<ref>[https://www.dr.dk/sporten/basketball/brister-disney-boblen-nba-isolation-hudsult-og-manglende-sex-kan-give DR Sporten: Brister Disney-boblen? NBA-isolation, hudsult og manglende sex kan give mentalforstyrrelser] [https://www.dr.dk/sporten/basketball/brister-disney-boblen-nba-isolation-hudsult-og-manglende-sex-kan-give]</ref>.
==Kilder og henvisninger==
{{reflist}}