Tæskeholdet: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
QA > POV (i ekstrem grad)
No edit summary
Linje 5:
Da Casper Christensen egentlig tilhørte tv-afdelingen i [[DR]] kom Tæskeholdet pludselig på tv og overtog fredag aften hele nationens opmærksomhed. Tæskeholdet slog [[Eleva2ren]] med hensyn til seertal og blev det show alle gik og talte om.
 
Af nogle af Tæskeholdets faste indslag kan nævnes, "''[[Polka]] til de kendte''" hvor de ringede til en kendt person, for derefter at synge og danse mens de råbte: "Polkaaaaaa!" Et andet fast indslag var "''[[Buksetrold]]''". Det gik ud på, at de kastede deres bukser ud af vinduet, og ventede så på at de blev bragt tilbage af en [[lytter]]. Der var også "''Tale til nationen''", hvor Jan Gintberg sagde et par borgerlige ord til Danmarks borgere. Tæskeholdet optrådte også på [[Bakken]] i en af deres sidste udsendelser. Et stort antal mennesker mødte op, det blev en stor succes, og en oplevelse for Bakkens besøgende, der endte ud i at en del borde måtte lide undergang, på grund af de mange fans, der ville have bare et lille glimt af deres helte ved Pjerrots hus.
 
Tæskeholdet udgav både en cd med titlen ''[[Vi Sparker Røv]]'' med sange, sketches og telefonfis. Og de udgav to videoer ''[[Tæskeholdet (video)|Tæskeholdet]]'' og ''[[Tæskeholdet - Halal og farvel]]''.