Strøm (rapper): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Han er også skolelærer
Tags: Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
fødestedet søges verificeret i kirkebogen.
 
Linje 21:
}}
{{harflertydig|Strøm}}
'''Søren Strøm''', oftest bare omtalt som(navngivet '''Søren Strøm''' (født [[1982]] i [[Ulfborg]]{{kilde mangler|dato=marts 2017}}) er en [[Danskere|dansk]] [[rapper]] med rødder i den vestjyske by [[Ulfborg]], hvor han sammen med [[DJ Talkback]] og [[Morten Dahl]] startedestiftede rapgruppen[[rap]]gruppen [[Jyder Mæ' Attityder]]. Efter lidt små undergrundssucceser udgav de deres debutalbum **[[Både til gården og til gaden]]**, der senere er gået hen og blevet en kultklassiker på vinyl,. og fik deresDeres single af samme navn, somblev "[[Ugens Uundgåelige]]" på [[P3]].
 
Han har først gjort sig bemærket somvar vinder af [[DM i Rap]] i 1998, og senere vinder af [[MC's Fight Night]] i [[2003]]. Han er dog bemærkelsesværdigt nok, mest kendt for at have haft en "[[beef]]" med [[Niarn]]. En konflikt der har genereret kendte numre som Niarns "Stikkersvin" og Strøms "Ære og Skam".
 
Strøm er kendt for sine rim og leg med ord og sprog. Han skrottede sit længeventede debutalbum "Rap Rigtigt", fordi han ikke længere følte, at han kunne stå baginde for holdningerne på pladen længere. På det album var bl.a. "Ære og Skam", "Dig Mod Dem" (fra [[Gadeplan|Gadeplan kompilationen]]) og den poppede single "Dét", der kun nåede begrænset spilletid på tv- og radiostationerne.
 
Et bevis på deDe store forventninger til hans album ''Autentisk'' ses af, er daat han vandt en større afstemning på danskrap.dk under navnet "Gamle Drenge – Nyt Shit På Vej!" om, hvilket kommende album brugerne mest glædede sig til, foran så prominente navne som [[Jøden]] (og hans album ''[[Monkeyjuice]]''), [[Street Mass]] (med albummet ''[[Løvehjerte]]'') og [[Ali Kazim]] (med ''[[Gadedrøm]]'').
 
De 12.216 stemmer blev fordelt således:{{kilde mangler|dato=marts 2017}}