Wikipedia:Landsbybrønden/Sæt en kategori for køn i alle artikler med mænd og kvinder: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Kommentar.
svar - kræver en grundig debat, Målet er med ændring er opfyldt
Linje 49:
# [[:Kategori:Køn ukendt]] bruges når wikidata P21 = ukendt værdi, ingen værdi, transkønnet.
Eksempel: [[Tyler Oakley]] er registreret i wikidata som "ciskønnet mand", derfor er han kommet i [[:Kategori:Køn ukendt]] og ikke i [[:Kategori:Mand]].--[[Bruger:Kjeldjoh|Kjeldjoh]] ([[Brugerdiskussion:Kjeldjoh|diskussion]]) 7. apr 2021, 14:57 (CEST)
: {{ping|Kjeldjoh}} Formålet med dette var mere synlighed den store gruppe af kvinder. Og gruppen med anden kønsidentitet kunne godt samle i større gruppe uden at gøre det præcis. Hvis det bliver præcis, så kan det åbne op for mange små kategorier. Jeg har kig på den svenske [[:sv:Kategori:Personer med alternativ könsidentitet]], som kunne samle dem op.
: Jeg godt bruge [[:Kategori:Køn ukendt]] til at fange dem op, som skal kigges på. Enten ved at registre på en anden måde eller tilføje det som mangler. Lige nu har jeg kun kopieret den norske opsætning. Jeg også kig optællingen på [[:d:Wikidata:Database reports/Constraint violations/P21#Values statistics]] sammen med optælling med denne forespørgsel: https://w.wiki/34Gg samt din [[Bruger:Kjeldjoh/autolister/Non-binær]]
: Men jeg vil gerne have input fra en bredere kreds. Og jeg vil pt. ikke gøre noget hurtig. Og det kunne det skulle være i ny debat. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 8. apr 2021, 09:16 (CEST)