Chris O'Donnell: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Retter flertydige links til Robin (link ændret til Robin (tegneseriefigur); link ændret til Robin (tegneseriefigur)) med DisamAssist.
Tilføjet mellemrum
Tags: Tilbagerullet Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 37:
|teenchoiceadwardspriser =
}}
'''Christopher Eugene O'Donnell''' (født [[26. juni]] [[1970]] i [[Winnetka]] i [[Illinois]] i [[USA]] ) er en [[USA|amerikansk]] [[skuespiller]], måske mest kendt for sine roller som [[Robin (tegneseriefigur)|Robin]] i ''[[Batman]]'' filmene, ''[[Batman Forever]]'' og ''[[Batman & Robin]]'', Charlie Simms i ''[[Scent of a Woman]]'', Finn Dandridge i ''[[Grey's Anatomy]]'', og for nylig som Jack McAuliffe i ''[[The Company]]''.
 
O'Donnell blev model i en alder af 13 år, men sluttede da han var 16 år og gik over til at lave reklamefilm i stedet. Da han var 17 år besluttede han sig for at stoppede, men blev overtalt af sin mor til at gå til [[audition]] på filmen ''Men Don't Leave''. Hun lokkede ham med at købe en bil til ham, så han gjorde forsøget og fik rollen. Dette blev starten på hans karriere som filmskuespiller. I tillæg til film, har han også optrådt i flere TV-serier, blandt annet i [[Grey's Anatomy]].