Wikipedia:Sletningsforslag/Impact TV: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Slet.
Linje 12:
:@Kjeldjoh. Hvor ser du noget i kriterierne om at man skal være markedsledende? Det står rigtig nok nede i virksomheder, der er _automatisk_ notable, men ''"Den generelle grundregel er, at der skal være opnået væsentlige resultater, som er anerkendelsesværdige på minimum nationalt niveau."'' --[[Bruger:Santac|Santac]] ([[Brugerdiskussion:Santac|diskussion]]) 19. maj 2021, 21:21 (CEST)
*{{sb}} - Dem har man da hørt om - jeg finder dem bestemt en sådan artikel relevant.--[[Bruger:Honymand|Honymand]] ([[Brugerdiskussion:Honymand|diskussion]]) 20. maj 2021, 08:24 (CEST)
 
* {{sSlet}} - Jeg har ikke ændret holdning siden sidst. Normalt ville jeg mene det skulle være et {{sHurtigslet}}, når der efter kun 2 mdr. laves et {{vis|Tætpå}} genoprettelse, uden at lavet et [[Wikipedia:Gendannelsesforslag|gendannelsesforslag]]. Men lad os bare tage diskussionen. [[Impact TV]] er en lille virksomhed med ca. 28 årsværk. De har produceret en del TV, men jeg ser ikke at de har vundet nogle notable priser, eller på anden måde løftet sig over hvad man kan forvente af alle andre produktionsselskaber. [[Giv os naturen tilbage]] har vundet en [https://tvprisen.dk/vinderne-2021/ TV-Prisen], hvor [[Thomas Heurlin]] selv sidder i udvalget. Men det mener jeg ikke er nok. Så hvor "unikt" er emnet? Jeg ser ikke at virksomheden er tilstrækkelig unik, i forhold til de øvrige produktionsselskaber. Har emnet almen interesse? Jeg kan ikke finde tilstrækkelig medieomtale, eller andre uafhængige kilder, der viser at der er almen interesse om virksomheden. Har de lavet væsentlige resultater, som er anerkendelsesværdige på minimum nationalt niveau? En enkelt pris på TV-Prisen, ser jeg ikke som tilstrækkelig væsentlige resultater. Som det er blevet formuleret i andre sletningsforslag: "De passer deres arbejde."--[[Bruger:Kjeldjoh|Kjeldjoh]] ([[Brugerdiskussion:Kjeldjoh|diskussion]]) 20. maj 2021, 09:40 (CEST)