Content deleted Content added
Svar
Linje 196:
Du slettede siden Bjørnholt (Linå) pga “Utilstrækkelig notabilitet” - Du ment altså at det er ikke relativ selvom det har et historisk interesse for personer som interesserede sig om H.C. Andersen da han besøge den skovejendomme Bjørnholt hvorfra han kunne overskue landskabet mod øst og vest der fik han ideen til ”Jylland mellem tvende Have”. Hvorhenne kan man finde information om Positionen på nettet hvis ikke på Wiki?
Og hvor ofte kan man læst om en regeringschef kan få en borger arresteret i Danmarks historien? Det er relativ for lokalhistoriker såsom Statskundskab eftersom det kan drej sig om magtmisbrug og statsministerens forholdende til folket i samfund. Bjørnholt i Linå er den kilde til disse historier dermed notabilitet.
:Hejsa. Nej, jeg mener ikke umiddelbart at det er relevant i bredere kreds at have en artikel om en lille gård. At området omkring måske er interessant forsvarer ikke artiklen.
:Efter min mening er det for lokalhistoriskt. Mvh [[Bruger:KnudW|KnudW]] ([[Brugerdiskussion:KnudW|diskussion]]) 22. maj 2021, 22:34 (CEST)
 
==Shawarma==
hej knud