Diskussion:Agent 69 Jensen i Skyttens tegn: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
→‎Misvisende: kommentar
Linje 7:
::Der kan ikke være seriøs tvivl om, at filmens eneste korrekte titel er "Agent 69 Jensen i Skyttens tegn". Det kan enhver konstatere ved at kigge på en kopi af filmen, idet en films titel defineres af dens såkaldte onscreen-titel på originalversionen, ikke af dens plakater eller annoncer. At kalde filmen for "I Skyttens tegn" er en vandrefejl, som især stammer fra bogen "Danske spillefilm 1968-1991", som DFI gengiver ordret overalt i sine online-databaser. Det er en god bog, men lige præcis hvad angår de danske sexkomedier fra 1970'erne har den en del fejl og mangler, fordi forfatterne åbenbart ikke havde adgang til kopier af disse film, da bogen blev skrevet. Det er meget uheldigt, at Palnatoke uden selv at tjekke sagen og uden at konsultere andre har ændret noget korrekt til noget forkert. Da han åbenbart ikke ønsker at rette fejlen, er det uheldigvis nødt til at stå i artiklen, så Wikipedia ikke bliver skyld i, at fejlen udbredes yderligere. --[[Bruger:Cineclopedia|Cineclopedia]] ([[Brugerdiskussion:Cineclopedia|diskussion]]) 14. jun 2021, 22:18 (CEST)
:::Det er vist ikke så kontroversielt endda. Flyttet. --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 14. jun 2021, 23:30 (CEST)
::::Jeg er ikke nødvendigvis uenig i at "en films titel defineres af dens såkaldte onscreen-titel på originalversionen, ikke af dens plakater eller annoncer", men dén påstand kunne det være rart at få underbygget i lyset af [[WP:NAVN]], der siger "artiklerne skal hedde dét, som de fleste dansktalende vil finde naturligt, samtidig med at henvisninger til disse sider kan laves naturligt og uden alt for mange problemer". --[[Bruger:Palnatoke|Palnatoke]] ([[Brugerdiskussion:Palnatoke|diskussion]]) 22. jun 2021, 08:38 (CEST)
Tilbage til siden »Agent 69 Jensen i Skyttens tegn«.