Samuel Ting Graf: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Tilføjede Kategori:Personer fra Nyborg ved hjælp af Hotcat
No edit summary
 
Linje 26:
|robertpriser =
}}
'''Samuel Ting Graf''' (født [[15. maj]] [[2000]]) er en [[danskere|dansk]] [[skuespiller]], født og opvokset i [[Nyborg]]. Han er mest kendt for sin medvirken i familiefilmene ([[Antboy (film fra 2013)|Antboy]]{{dn, [[Antboy: Den Røde Furies hævn|dato=februarAntboy'': 2021}}Den Røde Furies hævn'']] og [[Antboy 1-3]]) og Tv-serien Backstage.
 
I Antboy spiller han Wilhelm, Antboys ven og partner. Wilhelm er en dedikeret tegneserienørd, som ved alt om tegneserier og superhelte.
Linje 32:
I ''Backstage'' på [[DR Ultra]], spiller Samuel drengen Noa. Noa er søn af Gaffa-Torben og han samler på alt, mellem himmel og jord. Noa bliver forelsket i Ulrikke, men han kan ikke få sig selv til at sige, hvad han føler for hende.
 
Samuel spillede professionelt teater for første gang, på [[Odense Teater]], i [[2009]], siden da har han både spillet med i professionelle og amatør forestillinger
 
Samuel har medvirket på [[Nyborg Voldspil]] af flere omgange, bl.a. har han medvirket i ''Oliver'', ''Snehvide og de syv små dværge'', “Kærlighed ved første hik” og senest i forestillingen ''Grease''.