Elsk mig i nat (musical): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Robotassisteret flertydig: Gasværket - Ændrede link(s) til Østre Gasværk Teater
sat i stævne er rettet til sat stævne
Linje 1:
{{harflertydig|Elsk mig i nat}}
 
'''''Elsk mig i nat''''' er en [[musical]] efter en idé af [[Jesper Winge Leisner]].
Forestillingen bygger over lang række af de allerstørste hits fra [[1980'erne]] med manus af [[Ida Maria Rydén]] og [[Ina Bruhn]] og blev instrueret af [[Kenneth Kreutzmann]].
 
Produktionen var tilknyttet et [[reality-tv]]-program, udviklet i et samarbejde mellem produktionsselskabet [[Blu]] og The One and Only Company. Programmet der blev sendt på [[Kanal 5]], hed også ''[[Elsk mig i nat (tv-program)|Elsk mig i nat]]'' og havde til formål at finde to af hovedrollerne til forestillingen; Maja og Billy. Vinderne af konkurrencen blev [[Joakim Tranberg]] og [[Marie Busk Nedergaard]]. Hun blev dog senere erstattet af en anden af finalisterne fra TV programmet: [[Julie Lund]].
 
Forestillingen handler om Sui Brown – eller Susanne Bruun, der i sin tid stak af fra sit gamle band, Up Front, for at blive en stor international stjerne. Hun har sat sine gamle kammerater fra bandet i stævne på et hotel i Danmark, under påskud af at en producer i Los Angeles har købt rettighederne til deres gamle sange. I virkeligheden er Sui alvorligt syg og vil sørge for at hendes datter Maja når at møde sin far, Frederik, inden hun dør. Frederik er dog stadig vred over, at Sui skred fra ham og bandet og er ikke interesseret i at blive far.
 
Musicalen havde urpremiere på [[Østre Gasværk Teater|Gasværket]] i [[2009]] og er en coproduktion mellem Østre Gasværkets Teater og det private teaterselskab The One and Only Company.