Diskussion:2021: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 2:
== Er der et system for inddeling i kategorier? ==
Jeg bliver lidt i tvivl, om noget skal stå i kalenderen under begivenheder, eller under eksempelvis "sport" eller "politik". Ham surferen der rejste over Kattegat står oppe i begivenheder, mens andre sportspræstationer står under sport. Listen med begivenheder er fyldt med politisk relaterede nyheder, men under selve politik-kategorien, står der bare det kommende KRV21-valg.. som så igen måske kunne passe lige så godt under fanen "planlagte begivenheder". Er der et system i alt det her? :) --[[Bruger:Amargaard|Amargaard]] ([[Brugerdiskussion:Amargaard|diskussion]]) 14. maj 2021, 15:46 (CEST)
 
@Amargaard - som tidligere svaret, så redigerer jeg rigtig mange år og ikke alle årstal har de nævnte begivenheder.... Ud over det, så vurderer jeg nogle gange, at en sports- eller politisk begivenhed er så vigtig, at den kommer op i de generelle begivenheder. Du er naturligvis velkommen til at flytte rundt på dem, som du mener de skal være placeret. God dag og weekend, Thomas Dahlstrøm Nielsen--[[Bruger:Tdn70|Tdn70]] ([[Brugerdiskussion:Tdn70|diskussion]]) 20. nov. 2021, 09:29 (CET)
 
@Amargaard - jeg forstår din tvivl - jeg skriver på mange årssider og der er ingen rød tråd.... Jeg synes dog, at når man skal til at dele Sport og Politik op også, så bliver det lige voldsomt nok. Men jeg ved ikke, hvem der har det endelige ord --[[Bruger:Tdn70|Tdn70]] ([[Brugerdiskussion:Tdn70|diskussion]]) 14. maj 2021, 19:25 (CEST)
Tilbage til siden »2021«.