Diskussion:Forn Siðr: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
mNo edit summary
Linje 21:
Hvorfor er det forkert at fremhæve mig som initiativtager? Er du ude på historieforfalskning? Jeg har siden 1977 hvor jeg hørte om Sveinbjørn Beinteinsson og Ásatrúarfélagið på Island arbejdet for at gøre asatroen til et anerkendt trossamfund i Danmark. Det var simpelthen ikke blevet til noget hvis ikke jeg i 1993 havde begyndt en målrettet kampange for at få oprettet et trossamfund for asatro. Prøv at henvende dig til Sörine Gejl og Kjartan Faber der stod bag forsøget på at oprette [[Ásatrúsamfundet]] der ikke blev til noget. FornSiðr var heller ikke blevet til noget hvis ikke jeg, på kræmmermarksparken havde insisteret på at gå videre med det der skulle blive til FornSidr, hvor folk som Pelle Bull og Gudrun Gotved udelukkende var mødt op der for at få det stoppet. (hvilket formodentlig er baggrunden for deres intriger vendt mod undertegnede)
 
Tallet syv på de der mødte op i krammermarksparken er også forkert. Ud over en tre - fire bipersoner der var påhæng til nogle af de nævnte, mangler der en vigtig person i sammenhængen; nemlig [[Poul Martin Jensen]]. Det var moderatoren og ejeren af epostlisten [[Asatro Nord]]. Hvis der er nogen udover mig der er de virkelige initiativtagere til FornSiðr så er det Poul Martin Jensen. Desværre for ham kunne han ikke finde klangbund for sin folketro-orienterede asatro blandt de der meldte sig ind i FornSiðr i de første år, hvorefter han meldte sig ud i 1999. <br />
I øvrigt var Erik "den røde" Sanquist ikke med i Kræmmermarksparken i Odense. [[Bruger:Grølheim|Grølheim]] 16. jan 2007 kl. 14:59 (CET)
Tilbage til siden »Forn Siðr«.