Star Wars-steder: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
No edit summary
Linje 7:
* '''Corellia''' er en planet, der er kendt for sine skibsværfter og omfattende kriminalitet. Mange kendte personer, blandt andet [[Han Solo]], kommer herfra.
* '''Kamino''' er en planet i Kamino-systemet som begge ligger uden for Ydre Ring og er klonsoldaternes fødested. Dens hovedstad er byen Tipoca City
* '''Midterste Ring''' er en region i Galaksen som indeholder systemer som Naboo, Kashyyyk
* '''Mos Eisley''' er en by på planeten Tatooine. Mos Eisley er præget af [[kriminalitet]], som fx [[mord]], [[vold (handling)|vold]], [[hasardspil|gambling]] og [[tyveri]]. Desuden er [[slaveri]] og [[slavehandel]] stadig ikke en afskaffet ting. Således ses det også at skrothandleren [[Star Wars-karakterer|Watto]] har opkøbt og videresælger [[Anakin Skywalker]] og [[Shmi Skywalker]].
* '''Mos Espa''' er en by på planeten Tatooine. Mos Espa lægger bl.a. hus til de voldsomme, men meget populære, [[Star Wars-begreber|podracerløb]].
*'''NathanLothal''' er en planet i ydreYdre RimRing-territorietterritorierne hvor Ezra Bridger fra [[Star Wars Rebels|Star Wars Rebels-serien]] bliver født [[Star Wars-begreber|19 BBY]].
*'''Ord Mantell er en planet i Galaksens Midterste Ring'''
* '''Otoh Gunga''' ligger på planeten [[Naboo]], og er en [[undervandsby]]. [[Jar Jar Binks]] stammer fra Otoh Gunga, men blev bortvist, fordi han er klodset (som han selv udtaler i Episode 1).
* '''Theed''' er planeten Naboos hovedstaden .