Star Wars-steder: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 6:
* '''Cloud City''' er en [[by]], der svæver ved hjælp af [[antigravitation]]smidler over planten [[Bespin]]. Byen blev administreret af [[Lando Calrissian]] indtil det galaktiske imperium overtog byen. Cloud City huser mange indbyggere, både [[menneske]]r og ugnaughter.
* '''Corellia''' er en planet, der er kendt for sine skibsværfter og omfattende kriminalitet. Mange kendte personer, blandt andet [[Han Solo]], kommer herfra.
* '''De Ukendte Regioner''' er en region i vesten af Galaksen. Regionen er meget uudforsket, men indeholder planeter som Ach-To
* '''Indre Ring''' er en region i Galaksen som indeholder planeter som Jakku og Onderon.
* '''Kamino''' er en planet i Kamino-systemet som begge ligger uden for Ydre Ring og er klonsoldaternes fødested. Dens hovedstad er byen Tipoca City.
* '''Kernen''' (''Core Worlds'') er en region i Galaksen som grænser op til Kernedybet. Den indeholder planeter som Coruscant og Hosnian Prime.
* '''Kernedybet''' (''Deep Core'') er en region i Galaksen som indeholder planeter som Troithe og Empress Teta.
* '''Kolonierne''' (''Colonies'') er en region beliggende mellem Kerneverdenerne og Inderste Ring der indeholder planeter som Cato Neimodia.
* '''Midterste Ring''' (''Mid Rim'') er en region i Galaksen som indeholder systemer som Naboo og Kashyyyk
* '''Mos Eisley''' er en by på planeten Tatooine. Mos Eisley er præget af [[kriminalitet]], som fx [[mord]], [[vold (handling)|vold]], [[hasardspil|gambling]] og [[tyveri]]. Desuden er [[slaveri]] og [[slavehandel]] stadig ikke en afskaffet ting. Således ses det også at skrothandleren [[Star Wars-karakterer|Watto]] har opkøbt og videresælger [[Anakin Skywalker]] og [[Shmi Skywalker]].
* '''Mos Espa''' er en by på planeten Tatooine. Mos Espa lægger bl.a. hus til de voldsomme, men meget populære, [[Star Wars-begreber|podracerløb]].
*'''Lothal''' er en planet i Ydre Ring-territorierne Territorierne hvor Ezra Bridger fra [[Star Wars Rebels|Star Wars Rebels-serien]] er født i 19 BBY.
*'''Ord Mantell''' er en planet i Galaksens Midterste Ring'''.
* '''Otoh Gunga''' ligger på planeten [[Naboo]], og er en [[undervandsby]]. [[Jar Jar Binks]] stammer fra Otoh Gunga, men blev bortvist, fordi han er klodset (som han selv udtaler i Episode 1).
* '''Theed''' er planeten Naboos hovedstaden.
* '''Tiggerkløften''' er en tør flodseng på Tatooine. Det er her at Boonta Eve Classic podracerløbet, som Anakin Skywalker som lille deltager i finder sted i ''[[Star Wars Episode I: Den usynlige fjende]]'''''.'''
* '''Ydre Ring''' (''Outer Rim Territories'' eller ''Outer Rim'') er en region i Galaksen som ligger udenfor Midterste Ring. Den indeholder planeter som Tatooine, Mon Cala, Scarif. regionenRegionen er præget af kriminalitet.
 
== Eksterne henvisninger ==