Dallund: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Dallund Slot - et bæredygtigt møde- og konferencested. "I får hele slottet for jer selv! Dallund Slot er et møde- og konferencested med fokus på bæredygtighed, komfort og service. Slottet ligger i naturskønne omgivelser og byder på smukke historiske lokaler, der er velegnede til arrangementer såvel som møder, konferencer, firmafester eller undervisningsforløb. Maden er økologisk og alt er lavet fra bunden. Dallund Slot har det økologiske spisemærke i sølv. Her er 24 værelser og plads til max 4
Tags: Tilbagerullet Visuel redigering
Fjerner version 11414713 af 129.142.77.224 (diskussion) nej tak til reklame på wiki
Tag: Omgjort
Linje 26:
}}
 
'''Dallund''' er eten gammeltgammel Slotgård, som i 1300-tallet tilhørte slægten [[Bryske]] og nævnes første gang i [[1400]]. SlottetGården ligger øst for [[Søndersø (by)|Søndersø]] i [[Nordfyns Kommune]]. Hovedbygningen er opført i [[1540]], tilbygget i [[1634]] og tilbygget igen i [[1722]] og [[1849]]. Dallunds park er på 5 [[hektar]] og søen er på 15 [[hektar]] hvor der bl.a. kan fiskes gedder og skaller. Dallund Slot kan i dag lejes til møder, konferencer, undervisningsforløb, retreats og private arrangementer.
'''Dallund''' Slot - et bæredygtigt møde- og konferencested.
 
"I får hele slottet for jer selv!
 
Dallund Slot er et møde- og konferencested med fokus på bæredygtighed, komfort og service. Slottet ligger i naturskønne omgivelser og byder på smukke historiske lokaler, der er velegnede til arrangementer såvel som møder, konferencer, firmafester eller undervisningsforløb. Maden er økologisk og alt er lavet fra bunden. Dallund Slot har det økologiske spisemærke i sølv. Her er 24 værelser og plads til max 44 pers. i møde og til middag."
 
Dallund er et gammelt Slot, som i 1300-tallet tilhørte slægten [[Bryske]] og nævnes første gang i [[1400]]. Slottet ligger øst for [[Søndersø (by)|Søndersø]] i [[Nordfyns Kommune]]. Hovedbygningen er opført i [[1540]], tilbygget i [[1634]] og tilbygget igen i [[1722]] og [[1849]]. Dallunds park er på 5 [[hektar]] og søen er på 15 [[hektar]] hvor der bl.a. kan fiskes gedder og skaller. Dallund Slot kan i dag lejes til møder, konferencer, undervisningsforløb, retreats og private arrangementer.
 
Dallund Gods er på 111 [[hektar]].