Svend Andersen (teolog): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
m Lidt formatering
Linje 1:
'''Svend Andersen''', født [[8. marts]] [[1948]] i Aventoft i [[Sydslesvig]], er siden [[1989]] [[professor]] i [[etik]] og [[religionsfilosofi]] på [[Aarhus Universitet]].
{{wikificering}}
Svend Andersen
 
FødtAndersen i [[Slesvig]] og tilhører det [[danske mindretal]]. Professor ved det [[teologiske fakultet i Aarhus]] siden 1989. Harhar udgivet en lang række [[bog|bøger]] og oversættelser og er en ivrig debattør indenforinden for det etiske område. Harog har tidligere været medlem i en årrække af det [[etiskeEtisk rådRåd]], hvor han besad en post som næstformand. P.t[[2007]] er han aktuel med nye oversættelser af [[LuthersLuther]]s tekster; ogSvend Andersen er desuden aktiv i ''[[løgstrupLøgstrup arkivet]]''.
 
<!-- flere afsnit kan indsættes når der er stof at fylde i -->
== Om ==
=== Kilde og ekstern henvisning ===
 
* Om [http://person.au.dk/da/sa@teo.au.dk/cv Svend Andersen] på ''Det Teologiske Fakultet'', Aarhus Universitet
Født i [[Slesvig]] og tilhører det [[danske mindretal]]. Professor ved det [[teologiske fakultet i Aarhus]] siden 1989. Har udgivet en lang række bøger og oversættelser og er en ivrig debattør indenfor det etiske område. Har tidligere været medlem i en årrække af det [[etiske råd]], hvor han besad en post som næstformand. P.t er han aktuel med nye oversættelser af [[Luthers]] tekster og aktiv i [[løgstrup arkivet]].
 
 
== Udgivelser ==
 
 
== Eksterne henvisninger ==
 
[http://www.teo.au.dk]