Mark: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Rune (diskussion | bidrag)
Mark by tilføjet
No edit summary
Linje 1:
Mark er en dreng, der går på Gl. Hasseris skole. Hans hobby er at spanke små grissebasser, til de bliver så liderlige, at de voldknepper ham i rektrum. Han går også til en sport. I sporten går det ud på at mastubere hurtigere end sin modstander og sperme på en kiks som taberen skal spise. Sporten kaldes også "Kiks". Mark kan godt lide at sluge sperm, så hvergang taber han med vilje. Marks store kærlighed er en pige ved navn Magrethe Maj. Hver lørdag mødes de på en svinesti og dyrker sex med hinanden og andre grise. Mark er blevet anklaget og svinet til i aviserne for sine bizarre sexvaner, men han har selv udtalt: "Jeg har tænkt på at stoppe med alt det grissefisse/grissrøv, men det er simpelthen for dejligt. Grisene kan også godt lide det jo. Og når jeg har voldkneppet dem sutter jeg deres pik. Det kan de godt lide.
'''Mark''' kan henvise til flere artikler:
*[[Mark (drengenavn)]] – [[evangelist]]navnet Markus på [[Engelsk (sprog)|engelsk]]
* [[-mark]] – [[suffiks]] i navne som fx [[Danmark]], [[Finnmark]] og Steiermark, med betydningen 'grænseegn'
* [[Mark (møntenhed)]] – en ældre møntenhed
* [[Mark (efternavn)]] slægtsnavn fra Mors
* [[Mark (by)]]
 
Mark har også andre klamme sexvaner. Han har selv sagt, at han hat stukket sin penis i munden på Karl Mar Møller imens han søv. Mark synes nemlig at Karl Mar Møller er mega lækker.
 
Til slut vil jeg lige sige at Marks sexvaner er meget bizarre, men hans værste er dog, at han om torsdagen tager ud til en mark og sutter penis på heste indtil de megaspermer ham i hovedet. Han elsker også at sluge flere ton hvalsæd!
;Se også
*[[Mørk]] – færøsk mål
*[[Ager]] – et stykke dyrket jord der også benævnes "mark"
 
{{flertydig}}