Skattestoppet: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m fjerner dødt eksternt link
m typo
Linje 24:
* Som led i finanslovsaftalen 2005 har blev afgiften på alkoholsodavand og cigaretter hævet for at finansiere en sænkelse af afgifterne på øl og vin.
* Udligningsreformen 2006: Regeringen er af såvel [[Hillerød]]s [[Socialdemokraterne|socialdemokratiske]] [[borgmester]] [[Nick Hækkerup]]<ref>[http://www.senyt.dk/default.asp?Dok=384&Emne=18 Udligningsreform: Ud med solidariteten], SeNyt nr. 51.</ref> som [[Liberalisterne]]s formand [[Torben Mark Pedersen]]<ref>[http://www.liberalisterne.dk/liberalisterne/index.php?id=27,61,0,0,1,0 Udligningsordning er i strid med skattestoppet] - pressemeddelelse fra Liberalisterne</ref> blevet kritiseret for at udligningsreformen overtræder skattestoppet, da skatten stiger i en række kommuner.
* Medieforliget 2006: Her udvidedes [[tv-licens|licensen]] til at omfatte alle [[computer]]e med en [[internet]]forbindelse. Dette ser af en lang række kritikere som indførselindførelse af en skat på skat på internetadgang. Regeringen svarer at licensen ikke er omfattet af skattestoppet.
* Dækningsafgiften: Kommunerne har hævet skatten på erhvervsejendomme, den såkaldte dækningsafgift, med samlet 1,2 mia. kr. fra 2001 til 2006. Dette afvises at være et brud på skattestoppet af [[indenrigsminister]] [[Lars Løkke Rasmussen]].