Døden på Nilen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: Endnu en gang er mesterdetektiven Hercule Poirot havnet midt i et mysterium. Han er på ferie i Egypten, nærmere på en båd på Nilen, da den smukke, unge og meget rige Lynnet Doyle blive...
(Ingen forskel)

Versionen fra 29. jul. 2007, 18:42

Endnu en gang er mesterdetektiven Hercule Poirot havnet midt i et mysterium. Han er på ferie i Egypten, nærmere på en båd på Nilen, da den smukke, unge og meget rige Lynnet Doyle bliver skudt og dræbt. Hercule Poirot prøver nu at finde ud af, hvem der har myrdet hende, og det er svært, da næsten alle ombord på båden har et motiv til at have gjort det og derfor kan være morderen.

Som den mesterdetektiv Hercule Poirot er, finder han meget snart ud af, hvem morderen (eller morderne!) er. Det samme gør nogle af de andre passsagerer, men dem går det grueligt galt, før de når at afsløre morderen.

Som altid har forfatteren Agatha Christie skrevet en fangende krimi med personer, der kommer til live i ens fantasi. Mens man selv prøver at finde ud af, hvem morderen er, bliver man tæt knyttet til personerne, og, alt efter hvilken roman det er, ivrig efter enten at straffe morderen eller lade dem benådes.

Skrevet af N. Bozo fra boggnasker.dk