Content deleted Content added
Bruger WikiProjekt S-tog
Mit brugernavn
Linje 6:
 
Suppleringer modtages gerne.
 
== Mit brugernavn ==
Mit rigtige navn er ''Leif Jørgensen''. Her på Wikipedia går jeg imidlertid under brugernavnet ''Dannebrog Spy''. Dette sprogligt sammenblandede navn har en forklaring:
 
Da jeg i maj 2006 startede her på Wikipedia, havde jeg fået det indtryk, at man ikke brugte rigtige navne som brugernavne. På et par amerikanske "spion"-relaterede Internetfora ([http://www.tspa.net TSPA] og [http://www.woohp.org WOOHP]), hvor dette tilsvarende var tilfældet, havde jeg imidlertid i forvejen brugernavnet ''Dannebrog Spy''. Det var inspireret af en andens brugernavn, ''Union Jack Spy''. Jeg valgte så at genbruge navnet ''Dannebrog Spy'' her på Wikipedia dels for ikke at skulle bakse med flere brugernavne end højst nødvendigt og dels for at signalisere, at jeg - i overført betydning - betragter verden med spionens briller - dvs. vurderende, beskrivende og tænksomt. Jeg kunne også have valgt brugernavnet ''Le If El Mouharem Bay'', som jeg har fra et dansk Internetforum ([http://www.fissefissefezfez.dk FisseFisseFezFez]), men det kunne give anledning til unødige misforståelser om min nationalitet.
 
Efterhånden blev jo dog klar over, at rigtige navne dog udmærket går an på Wikipedia. Havde jeg været klar over det, ville jeg have benyttet mit mest benyttede brugernavn, ''Jørgensen'', men nu var det ligesom forsent. Senere har jeg så genbrugt brugernavnet ''Dannebrog Spy'' på engelsk Wikipedia og commons, hvor det jo kan være nok så nyttigt at signalisere min nationalitet. Af erfaring ved jeg nemlig, at folk ikke nødvendigvis tjekker den slags pr. automatik.