The Tall Ships' Races: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
SieBot (diskussion | bidrag)
m robot Ændrer: pl:Tall Ships' Races
No edit summary
Linje 4:
Sejladsen arrangeres af ''Sail Training International'' og holdes hvert år i [[Europa|europæiske]] farvand og består af to etaper på flere hundrede [[sømil]].
 
''The Tall Ships' Races - Baltic 2007'' afviklesafvikledes i [[Østersøen]] fra [[5. juli]] til [[7. august]] og med [[Århus]], [[Kotka]], [[Stockholm]] og [[Stettin]] som start- og sluthavne for de tre etaper. Der vil ogsåvar samtidig være en sejlads i [[Middelhavet]] framed anløb af blandt andet [[Alicante]] tilog [[Genova]].
 
I [[2008]] vil [[Måløy]] ([[Vågsøy]] kommune i [[Sogn og Fjordane]] fylke i [[Norge]])(1.-4. august) og [[Bergen]] (9.-12. august) være to havne i den nordlige sejlads som også vil inkludere [[Liverpool]] og [[Den Helder]].
 
The Tall Ships' Races kommer atter til [[Danmark]] i 2010, hvor [[Aalborg]] er værtshavn. Sejladsen indledes i [[Antwerpen]] og fra [[Aalborg]] sejles til [[Norge]], hvorefter sejladsen afsluttes i [[Holland]]. Det forventes at Aalborg-skibet [[LOA]], der er en fuldt restaureret, danskbygget [[barkentine]], vil være blandt de danske deltagere i 2010-racet.
 
==Eksterne henvisninger==
*[http://www.tsr07.dk/ Tall Ships' Races i Århus 2007]
*[http://www.sailtraininginternational.org/ Sail Training Internationals hjemmeside]
*[http://www.loa.dk/ Barkentinen LOA]