Mads Jørgensen (fodboldspiller, født 1979): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Tilbage til AGF
No edit summary
Linje 28:
'''Mads Jørgensen''' (født [[10. februar]] [[1979]]), bror til [[Martin Jørgensen]], er en [[Danmark|dansk]] [[fodboldspiller]].
 
Mads Jørgensen er en offensiv driblertype der både kan spille centralt og på kanten. Han begyndte hos [[AGF]] hvor han som ungt talent fik sin første kontrakt i [[1997]].
Han kom første gang til [[Brøndby IF]] fra [[AGF]], hvor han sørgede for, at barndomsklubben fik en klækkelig overgangssum, selvom han skiftede på en fri transfer. Hans anden karriere hos Brøndby var efter et udlandseventyr i [[Ancona]] og [[Stabæk]].
 
Han komskiftede for første gang til [[Brøndby IF]] frai [[AGF2001]], hvor han sørgede for, at barndomsklubben fik en klækkelig overgangssum, selvom han skiftede på en fri transfer. Hans anden karriere hos Brøndby var efter et udlandseventyr i [[Ancona]] og [[Stabæk]].
 
Mads Jørgensen besidder et stort talent, men mange skader gennem tiderne har betydet, at han ikke har kunnet udnytte sit talent til fulde. Efter sin hjemkomst fra udlandet vinteren 2005 viste han sig dog som en vigtig brik i hjemførelsen af "The Double" for Brøndby i sæsonen 2004/05.
 
Han indgik dog ikke i trænerens planer efter en række skader, og en større udrensning på et Brøndby hold i krise, banede i 2008 vejen for et skifte tilbage til barndomsklubben AGF på en lejekontrakt, som løber på 5 mdr., hvorefter han er transferfri.
 
I [[2001]] spillede han sin hidtil eneste A-landskamp for [[Danmarks fodboldlandshold|Danmark]], det var mod [[Island]] og han var på banen samtidig med sin bror [[Martin Jørgensen]]. De blev så det første brødrepar på landsholdet siden [[Michael Laudrup|Michael]] og [[Brian Laudrup]] stoppede i [[1998]]
 
== Se også ==