Nephew: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Linje 23:
 
== Samarbejde med Timbaland ==
Under [[MTV Europe Music Awards]] i København i [[2006]] var [[Timbaland]] indlogeret på et hotel i byen. Han sad og så tv på sit hotelværelse og faldt så over enmusikvideoen musikvideotil Igen og igen og fra Nephew. Han blev straks begejstret for Nephews lyd, og tog senere kontakt til bandet, idet han ville have dem til at medvirke på sit nye album sammen med kunstnere som [[Justin Timberlake]], [[Elton John]] og [[Nelly Furtado]].
 
Projektet mislykkedes dog i første omgang, men Timbaland ønskede stadig at arbejde sammen med Nephew. Da Nephew senere på året remixede Timbalands single "The Way I Are" blev Timbaland begejstret og mixet blev inkluderet på hans internationale single. Nephews version af sangen vandt stor popularitet i [[Danmark]], og er også at finde på deluxe-udgaven af Timbalands Shock Value.
 
Nephew har beholdt de oprindelige vokaler, men har indspillet et helt nyt musikspor til den. Desuden synger Simon Kvamm spredt over sangen, bl.a. med brudstykker fra Nephews tidligere hits "''Igen & Igen &''" og "''Mexico Ligger i Spanien''".