BIBLEN: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: '''BIBLEN''' er en moderne omskrivning af ordet BIBELEN, der er en ældgammel bestseller, der blandt har lagt grunden for kristendommen. Ordet BIBLEN dækker over den 3. og sidste foresti...
 
No edit summary
Linje 1:
'''BIBLEN''' er en moderne omskrivning af ordet BIBELEN, der erdækker over en ældgammel bestseller, der blandt har lagt grunden for kristendommen.
 
Ordet BIBLEN dækker over den 3. og sidste forestilling fra teatersæsonen 2007-2008 på [[Nørrebro Teater]]. Det er teaterdirektørerne Kitte Wagner og Jonatan Spangs medbragte projekt [[skrako]] (rap, skuespil og komedy), der endnu en gang får lov at forme en forestilling på de bonede teatergulve.
 
BIBLEN er den tredje skrakoforestilling, teaterdirektørerne Kitte Wagner og Jonatan Spang er involverede i. De første to, Gynt og Købmanden, spillede for fulde huse på Betty Nansen Teatret, og nu har de to nytænkere fået deres eget teater, hvor de kan videreudvikle skrakokonceptet. Skrako er en hybrid af skuespil, rap og komedy, og BIBLEN er som i de første to skrakoforestillinger blevet til i et improviseret samarbejde imellem de medvirkende, instruktør Kim Bjarke, scenograf Karin Betz samt Kitte Wagner, der med sin dramaturgiske baggrund er kvinden, der har skabt orden i kaos og samlet galskaben til et manuskript. Instruktør Kim Bjarke har lagt sidste hånd på manuskriptet i selve prøveforløbet. Med sig på sidelinjen har holdet desuden haft præst og forfatter Johannes Møllehave. Han har hjulpet det gennemgående ateistiske hold bag forestillingen med at forstå biblens tekst, og han har fungeret som rådgiver i manuskriptudviklingen.