Christian Pihl Pedersen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 2:
 
Da en purung Christian Pihl Pedersen underskrev kontrakt med FC Nordsjælland, blev drengen fra Falster for første gang i karrieren proffesionel. Han kom fra et semiprofessionel ophold i [[LFA]] og herved underskrev han en 2½ årig kontrakt med den sjællandske klub.
Den unge offensive komet har siden som helt ung været i mange klubber kikkerter. Stort set alle SAS-liga klubber samt europæiske topklubber som Ajax, PSV, Arsenal, Manchester City osv. har i flere omgange prøvet at headhunte talentet til sig selv, men på trods af flere lokkende bud, valgte han at blive på Falster og modne sig igennem Alliancens unge rækker, hvor han var en yderst velset dreng af trænere og medspillere. Christians åbenlyse talent er et stort en af slagsen. Hans hurtighed ses sjældent, hans teknik skræmmer modstanderne, og hans pensum af tekniske lækkerier er uhørligt. Udover dette er hanshan fysisk stærk. Alt i alt kan det siddessiges at Christian Pihl Pedersen besidder et stort talent.
De lokale borgere i Nykøbing Falster kender godt til talentet og med den rette motivation og held, så vil de danske folk snart have et uhørt talent på vej mod stjernerne.