Content deleted Content added
Ny side: {{subst:Overtagelse af brugernavn}} --~~~~
(Ingen forskel)

Versionen fra 4. mar. 2008, 18:35

Anmodning om overtagelse af brugernavn

Wikipedia:Anmodning om ændring af brugernavn er der blevet anmodet om at overtage dit brugernavn, da du ikke har anvendt det til at redigere i Wikipedia, og en anden bruger gerne vil bruge det i forbindelse med sine redigeringer. Ifølge anmodningssiden har du syv dage til at sige nej til overtagelsen, ellers kan det blive overtaget, såfremt overtagelsesbetingelserne er opfyldt.

Hvis du har oplyst en fungerende e-mail-adresse i dine indstillinger, skulle du modtage en e-mail fra en bureaukrat, som forklarer hvordan du siger "ja" eller "nej" til anmodningen.

Hvis du siger "ja" til anmodningen om at du får et nyt brugernavn, så en anden bruger kan overtage dit nuværende brugernavn, så log venligst ind og skriv dit svar her på siden (fortæl eventuelt også hvilket nyt brugernavn du ønsker, ellers bruger vi et generisk navn).

Reagerer du ikke vil overtagelsen blive udført og din konto flyttet til et generisk brugernavn. Du kan til enhver tid bede om at få kontoen flyttet til et andet selvvalgt navn, men ikke det oprindelige.

Er du imod at få et nyt brugernavn så log venligst ind og foretage en redigering. Du kan redigere denne side og for eksempel svare "Nej", du kan fjerne dette indlæg fra siden, eller du kan foretage en anden redigering. Ved at foretage en redigering, forhindrer du overtagelsen, da en bruger med redigeringer knyttet til sit brugernavn, ikke kan miste det.

Bemærk at en overdragelse ikke forhindrer dig i at redigere, eller gør at du mister data. Dine indstillinger, overvågningsliste og andre brugerindstillinger vil blive overført til det nye brugernavn, hvis det nuværende bliver overtaget.

Tak fordi jeg måtte bruge lidt af din tid. -- Cat chi? 4. mar 2008, 17:35 (CET)