Københavns Universitets Biblioteksservice: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
flytter tre billeder af bogsalen i Fiolstræde til lille galleri - er det ikke æstetisk lidt bedre?
No edit summary
Linje 9:
 
[[1. januar]] [[2006]] genopstod ''Københavns Universitetsbibliotek'' som en del af den nye sammenlægning af [[Det Kongelige Bibliotek]] og [[Danmarks Natur- og Lægevidenskabelige Bibliotek]]: Det nye bibliotek har navnet ''Det Kongelige bibliotek, Nationalbibliotek og Københavns Universitetsbibliotek'' og har to søjler, der fungerer som hhv. [[nationalbibliotek]] og ''Københavns Universitetsbibliotek''. Tidligere direktør for biblioteket på Handelshøjskolen i København, mag.psyk. [[Michael Cotta-Schønberg]] er 1. september 2005 udnævnt til vicedirektør for Det Kongelige Bibliotek med funktion af chef for Københavns Universitetsbibliotek [http://www.dnlb.dk/frame.php?side=nyhed2.php?id=8946].
 
Fra 2008 er Københavns Universitetsbibliotek en del af [[KUBIS]], Københavns Universitets Biblioteks- og Informationsservice. Københavns Universitet har hermed fået én fælles biblioteksorganisation, som omfatter samtlige fakultets- og institutbiblioteker. Der er tale om, at de forskellige biblioteker fortsat er tilknyttet den oprindelige institution, men at administrationen er fælles.
 
I september 2007 kom det frem at Københavns Universitet havde planer om at flytte biblioteket i Fiolstræde og istedet indrette bygningerne til studiecenter og administration.