Microsoft Excel: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
mNo edit summary
m mindre omskrivning af ny info
Linje 2:
'''Microsoft Excel''' er et [[regneark]] udviklet af [[Microsoft]] til computere der bruger [[Microsoft Windows]] operativsystemet og til [[Apple Macintosh]] computere. Det er langt det mest udbredte regneark til disse platforme og har været det lige siden version 5 blev udgivet i [[1993]] da det blev udgivet som en pakkeløsning i [[Microsoft Office]].
 
==Funktion==
== Hvad er Excel? ==
Microsoft Excel er et meget kraftfuldt og populært redskab, som grundlæggende benyttes som regneark og for at analysere data ogsamt for at skabe grundlag for at træffe beslutninger. Kurser i MicrosoftI Excel henvender sig til alle, som vil kunne bruge Microsoft Excel i sit daglige arbejde eller som vil udnytte programmet mere effektivt. I kurserne lærer deltagerne ofte, hvordan mankan udføreudføres beregninger, skabeopstilles tabeller, skabeskabes rapporterraporter og analysereanalyseres datamængder.
 
== Eksterne henvisninger ==
* [http://office.microsoft.com/da-dk/excel/default.aspx Excel på microsoft.com]
* [http://www.finduddannelse.dk/listEducations.aspx?CategoryID=372&PlaceID=&EducationTypeID=&Keyword= Kurser i Excel og andre Microsoft programmer]
* [http://www.it-jobbank.dk/ Jobbank for IT-uddannede]
 
{{It-stub}}