Christian Pihl Pedersen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
m Gendannelse til seneste version ved Sabbe, fjerner ændringer fra 194.19.173.75 (bidrag)
Linje 1:
{{POV}}
'''Christian Pihl Pedersen''' er en dansk [[fodboldspiller]] (født [[29. maj]] [[1989]] i [[Nykøbing Falster]]).
 
Ung fodboldspiller, kommer oprindeligt fra Tingsted United, spiller i øjeblikket på reserveholdet i FC Nordsjælland (Farum BK). I diverse træningskampe optrådte han på den defensive midtbane.
Da han som helt ung underskrev kontrakt med [[FC Nordsjælland]], blev drengen fra [[Falster]] for første gang i karrieren proffesionel. Han kom fra et semiprofessionel ophold i [[LFA]] og herved underskrev han en 2½ årig kontrakt med den sjællandske klub.
Har endnu sin debut til gode.
Den unge offensive komet har siden som helt ung været i mange klubber kikkerter{{kilde mangler}}. Stort set alle [[SAS-liga]] klubber samt europæiske topklubber som [[Ajax]], [[PSV]], [[Arsenal], [[Manchester City]] osv. har i flere omgange prøvet at headhunte talentet til sig selv{{kilde mangler}}, men på trods af flere lokkende bud, valgte han at blive på Falster og modne sig igennem Alliancens unge rækker, hvor han var en yderst velset dreng af trænere og medspillere{{kilde mangler}}. Christians åbenlyse talent er et stort en af slagsen{{kilde mangler}}. Hans hurtighed ses sjældent, hans teknik skræmmer modstanderne, og hans pensum af tekniske lækkerier er uhørligt{{kilde mangler}}. Udover dette er han fysisk stærk. Alt i alt kan det siges at Christian Pihl Pedersen besidder et stort talent.
De lokale borgere i Nykøbing Falster kender godt til talentet og med den rette motivation og held, så vil de danske folk snart have et uhørt talent på vej mod stjernerne.
 
I sin nuværende klub FC Nordsjælland spiller han i nummer 27 og har stadig sin SAS-liga debut til gode, på trods af at han var på bænken på Wieghorsts udvalgte i sæsonens 07/08 to første kampe, som var mod de danske giganter, FCK og Brøndby. Drømmedebut kunne det have været, men skader undervejs i kampen fik Wieghorst til at tøve at sætte talentet ind og derved har han stadig debuten til gode.
 
{{DEFAULTSORT:Pedersen, Chrisian Pihl}}