World of Warcraft: The Board Game: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Linje 24:
Som i computerspillet spiller man ''Horde'' mod ''Alliance''; her med op til tre spillere på hvert hold. Man kan vælge mellem 16 forskellige figurer (otte på hver side), som er baseret på de otte oprindelige racer i computerspillet samt de ni klasser. Spillernes figurer rejser rundt på kontingentet [[Lordaeron]], hvor de slås med monstre for at få erfaring til at stige niveauer og samle skatte. Hvis man har lyst - eller bliver nødt til det - kan man også forsøge at komme til at slås med figurerne fra modstanderfraktionen.
 
Før spillet går i gang, finder man ved lodtrækning en overlord (hovedmodstander), som det gælder om at slå i det afgørende slag. Der er tre af disse unikke monstre; en udød, en drage og en dæmon. De har forskellige egenskaber, som bl.a. påvirker spillet undervejs. Hvis ingen af fraktionerne når at komme i lag med hovedmonstanderen i løbet af 30 spilrunder, afsluttes spillet med et spiller-mod-spiller-slag.
 
Hver fraktion har en håndfuld aktive kort med opgaver (quests), som angiver monstrenes placering og antal, de erfaringspoint (xp) man får ud af at klare opgaven, samt hvad man får med sig af skatte. Når en opgave er løst, trækker man en ny. Nogle opgavekort angiver også "neutrale" monstre, dvs. monstre som bliver placeret i et bestemt område, men som bare er i vejen og ikke har noget med opgaven at gøre.