Helena Christensen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m linkfix, kommaer, sproglig småret
Linje 1:
'''Helena Christensen''' (født [[25. december]], [[1968]] i [[København]], [[Danmark]]) er en [[Danmark|dansk]] [[Model (profession)|supermodel]]. Hendes far er dansk og hendes mor er [[Peru|peruvianer]].
 
Hun gik på [[Sankt Annæ Skole]] på [[Amager]].
Hun blev kendt i [[1986]] da hun vandt title '[[Miss Danmark]]' som 18-årig, og fortsatte derfor som repræsentant for Danmark til [[Miss Universe]]. Dette gav hende et springbræt til at blive international model. Hun flyttede som 18-årig til [[Paris]] for at blive model.
 
Hun blev kendt iI [[1986]] davandt hun vandt titletitlen '[[Miss Danmark]]' som 18-årig, og fortsatte derfor som Danmarks repræsentant fori Danmarkkonkurrencen tilom titlen, [[Miss Universe]]. Dette gav hendeblev et springbræt for hende til at bliveen international model.modelkarriere, Hunog hun flyttede som 18-årig til [[Paris]] for at blive model.
I [[1991]], optrådte hun i [[musikvideo]]en til [[Chris Isaak]]s sang "[[Wicked Game]]". I [[video]]en er hun Isaaks elsker. Christensen er [[topløs]] i det meste af videoen, men på grund af kameravinklerne er det mest subtile billeder, da det blev besluttet at total nøgenhed ikke var egnet til offentlig fremvisning<!--mainstream release-->. Seerne reagerede alligevel, og videoen blev senere kendt på [[MTV]]s liste over de mest sexede videoer gennem tiden.
 
I [[1991]], optrådte hun i [[musikvideo]]en til [[Chris Isaak]]s sang, "[[''Wicked Game]]"''. I [[video]]en eragerer hun Isaaks elsker. Christensen er [[topløs]] i det meste af videoen, men på grund af kameravinklerne er det mest subtile billeder, da det blev besluttet, at total nøgenhed ikke var egnet til offentlig fremvisning<!--mainstream release-->. Seerne reagerede alligevel, og videoen blev senere kendt på [[MTV]]s liste over de mest sexede videoer gennem tiden.
Helena Christensen har ofte erklæret, at hun er vild med ost i alle afskygninger
 
Helena Christensen har ofte erklæret, at hun er vild med ost i alle afskygninger,
<ref>[http://kigind.jubii.dk/showarticle.aspx?jcs=a484ddf3cb6248d18b47e535d6ce2658&_page=5 Helena Christensen - Interview - side5] Kig Ind, den [[1. september]] [[2005]].</ref> og at hun finder ost "utroligt sensuelt" <ref>[http://www.cheeseboard.co.uk/archive.cfm?page_id=257&CFID=946462&CFTOKEN=67264316 Helena Christensen: Cheeseaholic] British Cheese Board, den [[25. september]] [[2005]].</ref>
== Eksterne kilder/henvisninger ==
 
Hun gik på [[Sankt Annæ Skole]] på [[Amager]].
 
== Eksterne kilder/henvisninger ==
* [http://www.helenachristensen.org Helena Christensen Resources]
* [http://www.fmd1.com/models/Helena_Christensen Helena Christensen's profile in the FMD-database]
Line 17 ⟶ 16:
* [http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2105-1890657,00.html Sunday Times article.]
* [http://www.imdb.com/name/nm0004826/ The Internet Movied Database]
=== ReferencerFodnoter ===
 
=== Referencer ===
{{reflist}}