Scout Academy: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
{{QA-intro}} og {{wikify}}
m wiki
Linje 1:
Målet med '''Scout Academy''' er en [[uddannelse]] hos [[KFUM]]-spejderne, der søger at gøre en forskel for unge, og vise hvad ”morgendagens ledere” har at byde på. DenDet vil udvikle og synliggøre deltagernes personlige kompetencer[[kompetence]]r og samtidig demonstrere vores handlekraft igennem en stribe af konkrete projekter, udviklet og gennemført af deltagerne.
{{QA-intro}}
{{wikify}}
Målet med '''Scout Academy''' er at gøre en forskel for unge, og vise hvad ”morgendagens ledere” har at byde på. Den vil udvikle og synliggøre deltagernes personlige kompetencer og samtidig demonstrere vores handlekraft igennem en stribe af konkrete projekter, udviklet og gennemført af deltagerne.
 
==Historie==
Som spejder har man lært og haft efringerfaring med en masse kompetencer. Man har igennem leder kurserlederkurser lært om sig selv. Man har lært at arbejde i grupper og lært om planlægning og afholding af arrangementer.
Der var en ledergruppe på korps plankorpsplan, som fik idéen til at skabe en uddannelse, som tog udgang punktudgangspunkt i de ledelses formerneledelsesformer viman kender fra spejder verdenspejderverdenen. Deres ide var at deltagerne skulle ende op med et kompertence beviskompetencebevis, som skulle kunne bruges ved fremtidige jobsamtaler[[jobsamtale]]r. samtidigSamtidig skulle uddannelsen give mulighed for at [[spejder]]nespejderne i [[Danmark]] kunne blive mere set.
 
Det første Scout Academy blev afholdt i foråret [[2006]] og sluttet samme år i efteråret.
 
==Kompetencebevis==
==Kompertence bevis==
kompertence bevisetKompetencebeviset har til formål at kunne bevisbevise enséns lederer evnerlederevner til en jobsamtale. Beviset er ud arbejdetudarbejdet i samarbejde [[Neils Brock universitet]] og [[Dansk ungdoms fællesråd]]. Så beviset er mere ind bare et mærke til spejder uniformenspejderuniformen.
 
==Projektleder==
Under uddannelsen skal der gennem gåesgennemgås en masse [[teori]] omkring [[selvforståelse]], [[ledelse]], gruppearbejde, kontakt tagenkontakttagen, [[planlægning]], [[fondraising]] og [[økomomi]].
Deltagerne vil blive personlighedes testetpersonlighedstestet forhold til DiSC som er en model der fortæller om dig i forhold til en gruppe.
 
==Projekt==
 
==kilderKilder==
*[http://www.nrgaard.dk/nrgaard/linjer/scoutacademy.html nrgaard.dk]
*[http://scoutacademy.dk/ Officiel hjemmeside]
 
[[Kategori:Uddannelse]]